یکشنبه , آبان ۱۸ ۱۳۹۹
سرخط خبرها
خانه / روغن / فروش روغن کرچک هندی صنعتی گرید FSG

فروش روغن کرچک هندی صنعتی گرید FSG

فروش روغن کرچک هندی گرید FSG ، یکی از پرفروشترین انواع روغن کرچک، با بهترین قیمت بازار از طریق پل ارتباطی ما صورت می گیرد. روغن کرچک گرید FSG پرکاربردترین گرید روغن کرچک چه ویژگی هایی دارد و چه کابردهایی دارد؟ با روغن کرچک گرید FSG  و مراکز فروش روغن کرچک هندی بیشتر آشنا شوید و بهترین برندهای هندی این نوع را تهیه کنید.

فروش روغن کرچک هندی

چرا روغن کرچک صنعتی؟

افزایش جهانی تولید روغن کرچک صنعتی در دهه گذشته که شاهد آن هستیم ، شهادت روشنی مبنی بر کاربردهای گسترده روغن کرچک و مشتقات آن در بخش های مختلف است. این روغن در حال حاضر در بخش هایی مانند کشاورزی ، مواد غذایی ، نساجی ، کاغذ ، پلاستیک ، لاستیک ، لوازم آرایشی ، عطرهای اداری ، الکترونیک ، داروسازی ، رنگ ، جوهر ، مواد افزودنی ، روان کننده ها و سوخت های زیستی مورد استفاده قرار می گیرد. پیشرفت های حاصل در دهه گذشته در استفاده از روغن های گیاهی و اولئوشیمیایی های اساسی در سنتز و تولید محصولات متنوعی از جمله پلیمرها قابل توجه است. روغن کرچک با توجه به ساختار شیمیایی بی نظیر خود که از نظر کاربرد آن در طیف گسترده ای از صنایع مفید است ، یکی از پرکاربردترین روغن های گیاهی است. این روغن جزو پرطرفدارترین روغن های گیاهی است که به دلیل داشتن خواص غنی و ویژگی های منحصر بفرد کاربرد انواع آن بسیار زیاد است.

فروش روغن کرچک هندی

انواع روغن کرچک صنعتی

روغن کرچک خام تولیدی بر اساس نوع استخراج و روش تولید و موارد کاربردی آن به روش های مختلفی فراوری می شوند. گرید های مختلفی از روغن کرچک صنعتی وجود دارند که مناسب استفاده در صنایع به خصوص خود هستند. در اینجا تیتروار به انواع آن اشاره می کنیم:

  • روغن کرچک تجاری
  • روغن کرچک گرید FSG
  • روغن کرچک گرید USP
  • روغن کرچک گرید PP
  • روغن کرچک گرید FCP
  • روغن کرچک گرید IP
  • روغن کرچک گرید PPG
  • روغن کرچک گرید BSS
  • و … .

فروش روغن کرچک هندی

روغن کرچک صنعتی تجاری

روغن کرچک گرید تجاری یکی از گرید های استاندارد و معمول روغن کرچک می باشد که برای بسیاری از کاربردهای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرید. همچنین به عنوان روغن کرچک صنعتی شناخته شده است. این نوع روغن از دانه های کرچک Ricinus Communis بدست می آید و رنگ آن زرد کمرنگ، ویسکوز بوده و غیر قابل حل در آب می باشد. این روغن حاوی بیش از ۸۷ درصد اسید چرب ریسینولئیک اسید می باشد. روغن کرچک گرید تجاری یا همان صنعتی از ترکیبی از پرس فاز اول و دوم تولید به روش استخراج حلال می باشد. این روغن می تواند به عنوان یک پایه برای تولید سایر انواع روغن های کرچک شامل DCO, FSG, PP و غیره باشد.

فروش روغن کرچک هندی

کاربرد روغن کرچک تجاری

  • روغن کرچک درجه تجاری به طور گسترده در ساخت مواد شیمیایی نساجی مورد استفاده قرار می گیرد
  • به عنوان ماده مرطوب کننده برای جوهرها ، روکش ها و چسب ها استفاده می شود
  • از این ماده به عنوان یک ماده در کاربردهای دارویی و آرایشی استفاده می شود
  • روغن کرچک درجه تجاری به عنوان ماده اولیه برای تولید سایر انواع روغن کرچک و مشتقات آن استفاده می شود.

فروش روغن کرچک هندی

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی روغن کرچک تجاری

Properties Specification
Appearance Pale Dark Yellow
Colour in Lovibond 1” Cell ۳۰ units max. (regular)
Expressed As (y+5r) ۲۰ Unit Max (special)
Iodine Value ۸۲ – ۹۰
Saponification Value ۱۷۷ – ۱۸۷
Hydroxyl Value ۱۶۰ min.mgKOH/g
Acid Value ۲٫۰ max.
Moisture, impurities & volatile matter ۰٫۵۰% max.
Free Fatty Acid (FFA) ۲٫۰۰ %   Max.
Specific Gravity @30 Deg C/30 Deg C ۰٫۹۵۴ – ۰٫۹۶۷
Refractive index @ 40ºC ۱٫۴۷۷ to 1.481
Unsaponifiable matter ۱% Max.
Viscosity @ 20 Deg C ۹۵۰ Cp
Acetyle value ۱۴۰ Min

روغن کرچک صنعتی گرید FSG

روغن کرچک گرید BSS / روغن کرچک (FSG (First Special Grade، از تصفیه روغن کرچک تجاری بدست می آید، این تصفیه شامل موارد رنگبری و فیلترینگ مطابق با استانداردهای بریتانیا می باشد. جهت رنگبری از کربن فعال استفاده می شود. یک ماده زرد رنگ ویسکوز عاری از هرگونه مواد معلق و غیر قابل حل در آب می باشد. روغن کرچک FSG در روان کننده ها ، رنگ ها ، داروسازی ها ، عایق های کابل ، درزگیرها ، جوهرها ، لاستیک و منسوجات و غیره استفاده می شود.

فروش روغن کرچک هندی

کاربرد روغن کرچک گرید FSG

روغن کرچک FSG، در طیف وسیعی از صنایع مختلف کاربردهای متفاوتی دارد و از طرفی به عنوان ماده اولیه برای تولید سایر انواع روغن های کرچک استفاده می شوند.

  • به عنوان یک ترکیب در کاربردهای دارویی و آرایشی
  • در ترکیب با استایرن  و دیزوسینات برای تشکیل فیلم مثل جلادنده عمل کرده و یا پلیمری غیر قابل نفوذ و غیر قابل حل
  • به عنوان ماده روان کننده پوششهای قرص های ویتامین و مواد معدنی ضروری
  • به عنوان یک ترکیب موثر در نفت در زمینه امولسیون سازی
  • به عنوان القاح کننده باطری
  • به عنوان مایع مبدل سونار
  • به عنوان ماده دی الکتریک برای کندانسورهای برقی
  • در ساخت رزین های ریخته گری پلی اورتان
  • در مایعات هیدرولیک برای خودروها ، کامیون ها و ماشین آلات

فروش روغن کرچک هندی

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی روغن کرچک صنعتی گرید FSG

Sr. No. Specification Test Method Parameters
۱٫ Free Fatty Acid (mgKoH/gm)
(As Ricinoleic)
Aocs 13e.92 ۱٫۰% Max
۲٫ Acid Value % (mgKoH/gm) Aocs CaSa – 40 ۲٫۰% Max
۳٫ Moisture & Volatiles % Aocs Ca 2e – 25 ۰٫۲۵% Max
۴٫ Color on Lovilond
۱” Cell (Y+5R)
۵¼” Cell (Y+5R)
Colour Gardner
Iodine Colour


Aocs Cc 13E – 92


۲٫۲ Yellow, 0.3 Red Max
۲۰ Yellow, 2.0 Red Max
۳ Max
۴ Max
۵٫ Iodine Value (By Wiss, gl2/100g) Aocs cd 1.25 ۸۲ – ۹۰
۶٫ Saponification Value (mgKoH/gm) Aocs cs 3.25 ۱۷۷ – ۱۸۵
۷٫ Unsaponifiable Matter ۱٫۰% Max
۸٫ Hydroxyl Value (mgKoH/gm) Aocs cd 13 – 60 ۱۶۰ Min.
۹٫ Density at 30°C
۱۰٫ Specific gravity 15°C Aocs Cc 10G – 25 ۰٫۹۵۲ – ۰٫۹۶۵
۱۱٫ Viscosity at 20°C Pas
Viscosity at 25°C Pas
Viscosity Gardner Holdt


۹٫۵ – ۱۱٫۰
۶٫۰ – ۹٫۰
U – V
۱۲٫ Refractive Index at 20°C Aocs cc 7.25 ۱٫۴۷۷ – ۱٫۴۸۱
۱۳٫ Peroxide Value Aocs cd 8.53 ۵ Max
۱۴٫ Optical Rotation +۳٫۵° to +6.0°
۱۵٫ Solubility Complete Soluble in Alcohol without turbidity
۱۶٫ Ricioleic Acid Content GC ۸۵% Min
۱۷٫ Insoluble Impurities Aocs Ca 3a – 36 ۰٫۰۲% Max

فروش روغن کرچک هندی

فروش روغن کرچک هندی

همانطور که میدانیم هند بزرگترین مرکز تولید و صادرات انواع مختلف روغن کرچک می باشد. روغن کرچک صنعتی هندی گرید FSG هم یکی از این موارد می باشد که کشور ما هم مثل مابقی کشور ها برای صنایع مختلف خود نیاز به واردات روغن کرچک صنعتی از هند می باشد. هند با فروش روغن کرچک صنعتی در قالب انواع برندهای مختلف تامین کننده اصلی می باشد. در کشور ما بازرگانی ها و وارد کننده های مختلف روغن کرچک صنعتی گرید FSG  را وارد و از این طریق فروش روغن کرچک هندی در ایران فراهم می باشد. فروش روغن کرچک هندی صنعتی گرید FSG توسط فروشنده های مختلفی صورت می گیرد اما مهم می باشد که چه کسی با قیمت مناسب و با برندهای با کیفیت و معتبر کار می کند. در این زمینه ما شمارو راهنمایی می کنیم و امکان خرید برندهای معروف روغن کرچک صنعتی مثل کیسان هند، اوشن و .. را برای شما فراهم می کنیم.

فروش روغن نارگیل صنعتی

جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد:
مديريت فروش: مهندس درستکار
راه هاي ارتباطي:
شماره موبايل: 09171263347
پست الکترونيکي: zarnoosheh.co@gmail.com

مطلب پیشنهادی

تولید کننده روغن نارگیل طبیعی

تولید کننده روغن نارگیل طبیعی در ایران

تولید کننده روغن نارگیل طبیعی در ایران که بصورت شرکتی و جدی مشغول به فعالیت …

دیدگاهتان را بنویسید

کانال زرنوشه
اینستاگرام سایت زرنوشه