دوشنبه , شهریور ۲۴ ۱۳۹۹
سرخط خبرها
خانه / روغن / تولید و فروش روغن کرچک صنعتی

تولید و فروش روغن کرچک صنعتی

تولید و فروش روغن کرچک صنعتی از چه طریق صورت می گیرد؟ روغن کرچک صنعتی چه ویژگی هایی دارد و روش تولید آن چگونه است؟ آیا در کشور ما نیز روغن کرچک صنعتی تولید می شود و یا فقط فروش روغن کرچک صنعتی صورت می پذیرد؟ با مراحل کامل تولید روغن کرچک تصفیه شده و صنعتی آشنا شوید.

فروش روغن کرچک صنعتی

روغن کرچک چیست؟

ساختار منحصر به فرد روغن کرچک خواص جالبی را ارائه می دهد ، و آن را برای کاربردهای مختلف صنعتی مناسب می کند. روغن کرچک تا ۹۰٪ ریسینولیک ، ۴٪ لینولئیک ، ۳٪ اولئیک ، ۱٪ استئاریک و کمتر از ۱٪ اسیدهای چرب لینولنیک تشکیل شده است. روغن کرچک به دلیل دارا بودن مقدار زیاد اسید ریسینولنیک اسید (RA) که در کاربردهای مختلفی در صنایع شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد ، با ارزش است.

روغن کرچک به عنوان منبع اسید ریسینولئیک اسید ، یک اسید چرب اشباع نشده، با ۱۸-کربن است.
در بین اسیدهای چرب ، اسید ریسینولیک غیر معمول است زیرا دارای یک گروه عملکردی هیدروکسیل در کربن دوازدهم است.
این گروه عملکردی باعث می شود که اسید ریسینولیک (و روغن کرچک) قطبی تر از روغن های دیگر باشد.
واکنش شیمیایی گروه الکل همچنین، مشتقات شیمیایی را امکان پذیر می کند که با اکثر روغنهای دیگر امکان پذیر نیست.

روغن کرچک یک ماده شیمیایی با ارزش در گروه مواد خام به حساب می آید و با قیمت بالاتر از سایر روغن های دانه ای ، به فروش می رسد. به عنوان نمونه ، در ژوئیه ۲۰۰۷ ، روغن کرچک هند برای هر کیلوگرم در حدود ۰٫۹۰ دلار (هر پوند ۰٫۴۱ دلار) به فروش رسید. در حالی که روغن سویا ، آفتابگردان و کانولا در آمریکا برای هر کیلوگرم حدود ۰٫۳۰ دلار فروخته می شود (۰٫۱۴ دلار در هر پوند)

 

فروش روغن کرچک صنعتی

ویژگی های فیزیکی
ویسکوزیته (centistokes)

۸۸۹٫۳

چگالی (g/mL)

۰٫۹۵۹

هدایت حرارتی (W/m°C)

۴٫۷۲۷

گرمای خاص (kJ/kg/K)

۰٫۰۸۹

نقطه آتش (°C)

۱۴۵

نقطه ریزش (°C)

۲٫۷

نقطه ذوب (°C)

−۲ تا −۵

ضریب شکست

۱٫۴۸۰

انواع روغن کرچک

  1. روغن کرچک بکر استخراج به روش پرس سرد
  2. روغن کرچک تصفیه شده استخراج به روش پرس و حلال

روغن کرچک بکر و طبیعی از لحاظ کیفیت بالاترین درجه را دارد و صرفا برای مصارف آرایشی و مراقبتی پوست و مو استفاده می گردد، اما برای استفاده صنعتی مناسب نیست. چرا که یکسری ویژگی ها باید در حین مراحل تصفیه تنظیم گردد و از طرفی از لحاظ هزینه نیز به صرفه نیست برای مصارف صنعتی از نوع بکر اسفاده کرد.

فروش روغن کرچک صنعتی

تولید روغن کرچک صنعتی

روغن کرچک صنعتی برای اینکه بتواند ویژگی های خاص خود را داشته باشد و آماده فراوری گردد باید از نوع تصفیه شده باشد. روغن کرچک ابتدا باشد بصورت خام استخراج گردد و بعد وارد مرحله تصفیه گردد.

فروش روغن کرچک صنعتی

استخراج روغن کرچک خام

  • دانه کرچک حاوی حدود ۳۰٪ -۵۰٪ روغن (m / m) می باشد. روغن کرچک با فشار دادن مکانیکی ، استخراج حلال یا ترکیبی از پرس و استخراج حلال از دانه کرچک استخراج می شود. پس از برداشت محصول ، دانه ها اجازه داده می شود تا خشک شود تا پوسته دانه باز شود و دانه داخل آن آزاد شود. فرآیند استخراج با جدا کردن پوسته از دانه ها آغاز می شود. این کار را هم بصورت مکانیکی و هم به صورت دستی می توان انجام داد. در صورت مقرون به صرفه بودن ، استفاده از دستگاه برای کمک به فرایند بهتر است.

فروش روغن کرچک صنعتی

  • پس از جدا شدن پوسته از دانه، دانه ها تمیز می شوند تا مواد خارجی مانند چوب ، ساقه ، برگ ، شن و ماسه یا خاک را از جدا کنند. این مواد معمولاً با استفاده از یک سری صفحه های گردان یا قرقره ها برداشته می شوند. آهن ربا استفاده شده در بالای تسمه نقاله می تواند آهن را از بین ببرد. سپس می توان دانه ها را گرم کرد روند سفت شدن داخل دانه ها صورت گیرد و دانه ها برای استخراج آماده شوند. در این فرآیند ، دانه ها در یک پرس با بخار با بخار گرم می شوند تا رطوبت از بین بروند و این روند سفت شدن به استخراج کمک می کند. دانه های پخته شده قبل از شروع فرآیند استخراج خشک می شوند. یک پیچ کانتینیوس یا پرس هیدرولیک برای خرد کردن دانه های روغن کرچک برای تسهیل حذف روغن استفاده می شود . قسمت اول این مرحله استخراج با عنوان prepressing گفته می شود. prepressing معمولاً شامل استفاده از دستگاه پیچ پرس است که به عنوان دستگاه اکسپلرر روغن نامیده می شود. دستگاه اکسپلرر درواقع یک پرس مداوم با فشار بالاست که منجر به استخراج روغن می شود.

فروش روغن کرچک صنعتی

  • اگرچه این فرایند می تواند در دمای پایین انجام شود ، اما پرس مکانیکی باعث می شود تا حدود ۴۵٪ روغن از دانه های کرچک استخراج شود. درجه حرارت بالاتر می تواند بازده استخراج را افزایش دهد. با استفاده از فشار دادن هیدرولیک با دمای بالا در فرآیند استخراج ، می توان به بازدهی بالای ۸۰٪ رسید. درجه حرارت استخراج را می توان با گردش آب سرد از طریق دستگاه فشار که مسئولیت پرس سرد دانه ها می باشد کنترل کرد. روغن کرچک با فشار سرد از میزان اسید و ید کمتری برخوردار است و از نظر رنگ روغن سبکتر از روغن کرچک استخراج شده با حلال است.
  • پس از استخراج ، روغن جمع آوری و فیلتر می شود و مواد فیلتر شده با دانه های تازه و تازه برای استخراج مجدد ترکیب می شوند. به این ترتیب ، مواد فیلتر شده به صورت فله ، چندین چرخه استخراج را جمع می کنند و با تکرار روند ، با مواد فله جدید ترکیب می شوند. این ماده سرانجام از پرس خارج می شود و به کیک کرچک معروف است. کیک کرچک حاصل از پرس حاوی تقریبا ۱۰٪ روغن کرچک است. پس از خرد کردن و استخراج روغن از بخش عمده دانه روغن کرچک ، استخراج بیشتر روغن از مواد کیک کرچک باقیمانده می تواند با خرد کردن کیک کرچک انجام شود و با استفاده از سوکسله یا استخراج کننده حلا تجاری برای استخراج روغن از کیک کرچک استفاده می شود. از حلالهای آلی مانند هگزان ، هپتان ، یا اتر نفتی به عنوان حلال در فرآیند استخراج جهت استخراج و حذف روغن باقیمانده در کیک استفاده می شود.

فروش روغن کرچک صنعتی

تصفیه روغن کرچک

پس از استخراج روغن از طریق  پرس ، هنوز ناخالصی های موجود در روغن استخراج شده باقی می مانند. برای کمک به حذف ناخالصی های باقیمانده ، معمولاً از سیستم های تصفیه استفاده می شود. سیستم های تصفیه قادر به حذف ذرات بزرگ و کوچک ، هرگونه گاز محلول ، اسیدها و حتی آب از روغن هستند. تجهیزات سیستم تصفیه که بطور معمول برای این کار مورد استفاده قرار می گیرد ، پرس فیلتر است. روغن بذر کرچک خام به رنگ زرد کم رنگ و کاه رنگ است اما پس از پالایش و سفید کننده می توان آن را بی رنگ یا در نزدیکی بی رنگ ساخت. روغن خام همچنین بوی مشخصی دارد اما می تواند در طی فرآیند پالایش از بین برود.

فروش روغن کرچک صنعتی

پالایش روغن کرچک

پس از تصفیه ، روغن خام یا تصفیه نشده برای فرآوری به پالایشگاه ارسال می شود. در طی فرآیند پالایش ، ناخالصی هایی از قبیل ماده کلوئیدی ، فسفولیپیدها ، اسیدهای چرب اضافی اضافی (FFAs) و رنگدانه ها از روغن خارج می شوند. حذف این ناخالصی ها باعث می شود روغن در حین ذخیره طولانی مدت خراب نشود.

مراحل فرآیند پالایش شامل:

  • صمغ گیری
  • خنثی سازی
  • رنگبری
  • بی بو کردن
  • پرس کردن
  • و بسته بندی می باشد.

جهت صمغ گیری روغن، آب داغ به روغن اضافه می شود و اجازه می دهند تا مخلوط بنشیند و در نهایت لایه آبی برداشته شود. این روند قابل تکرار است.
پس از مرحله صمغ گیری ، محلول قوی مانند هیدروکسید سدیم برای خنثی سازی اضافه می شود. سپس محلول با استفاده از آب گرم برداشته می شود و جداسازی بین لایه آبی و روغن امکان حذف لایه آب را فراهم می آورد. برای خنثی کردن رنگ ، باقی مانده فسفولیپیدها ، و هر گونه محصولات اکسیداسیون باقیمانده ، خنثی سازی دنبال می شود.
روغن کرچک سپس بی بو می شود تا هرگونه بو از روغن خارج شود.
روغن کرچک تصفیه شده به طور معمول دارای ماندگاری طولانی حدود ۱۲ ماه است تا زمانی که در معرض گرمای بیش از حد قرار نگیرد.

فروش روغن کرچک صنعتی

فروش روغن کرچک صنعتی

روغن کرچک صنعتی که همان روغن کرچک تصفیه شده است در کشور تولید نمی شود و از طریق واردات تامین می شود. در حال حاضر بیشترین میزان روغن کرچک صنعتی و تصفیه شده مورد نیاز ما از کشور هند تامین می شود. و سالانه میزان بالایی از این روغن به کشور ما وارد می شود. لذا فروش روغن کرچک صنعتی از طریق شرکت های وارد کننده و بازرگانی ها صورت می پذیرد.
جهت خرید این نوع نوع روغن و ارتباط با وارد کننده های اصلی و مراکز فروش روغن کرچک صنعتی ما شما را راهنمایی می کنیم.

جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد:
مديريت فروش: مهندس درستکار
راه هاي ارتباطي:
شماره موبايل: 09171263347
پست الکترونيکي: zarnoosheh.co@gmail.com

مطلب پیشنهادی

تولید کننده روغن نارگیل طبیعی

تولید کننده روغن نارگیل طبیعی در ایران

تولید کننده روغن نارگیل طبیعی در ایران که بصورت شرکتی و جدی مشغول به فعالیت …

پاسخی بگذارید

کانال زرنوشه
اینستاگرام سایت زرنوشه