یکشنبه , شهریور ۳۰ ۱۳۹۹
سرخط خبرها
خانه / روغن / قیمت روغن کرچک صنعتی هندی در بازار

قیمت روغن کرچک صنعتی هندی در بازار

قیمت روغن کرچک صنعتی تحت تاثیر چه عاملی در بازار نوسان دارد؟  چگونه می توان از قیمت درست روغن کرچک صنعتی اطلاع کسب کرد؟ چرا روغن کرچک هندی تقریبا کل بازار را در اختیار دارد؟ کاربرد روغن کرچک هندی در صنایع مختلف چگونه است؟

قیمت روغن کرچک صنعتی

روغن کرچک هندی چیست؟

روغن کرچک از دیرباز به عنوان یک منبع بسیار تجدیدپذیر برای صنایع شیمیایی مورد استفاده قرار گرفته است. روغن کرچک یکی از انواع روغن های گیاهی محسوب می شود که با ایجاد فشار بر دانه حاصل شده است. که درمود روغن کرچک دانه های کرچک با نام علمی Ricinus communis L. شناخته شده است حاصل می شود و عمدتا در آفریقا، آمریکای جنوبی و هند کشت می شوند. عمده کشورهای تولید کننده روغن کشورهایی همچون برزیل، چین و هند می باشند.
گفته می شود که روغن کرچک در کشور افریقای شرقی اهلی شده و حدود ۱۴۰۰ سال پیش از طریق هند به کشور چین وارد شده است.

با روش و مراحل تولید روغن کرچک صنعتی آشنا شوید.

قیمت روغن کرچک صنعتی

روغن کرچک صنعتی هندی

هند صادر کننده اساسی روغن کرچک در جهان می باشد و بیش از ۹۰٪ صادرات روغن کرچک را به خود اختصاص داده است ، در حالی که ایالات متحده ، اتحادیه اروپا و چین عمده ترین واردکنندگان هستند و ۸۴٪ از روغن کرچک وارداتی را تشکیل می دهند. هند به عنوان رهبر جهانی در تولید دانه و روغن کرچک شناخته می شود و تجارت بین المللی روغن کرچک را رهبری می کند. تولید روغن کرچک در این کشور معمولاً بین ۲۵۰،۰۰۰ تا ۳۵۰،۰۰۰ تن در سال متغیر است. تقریباً ۸۶٪ از تولید بذر کرچک در هند در گجرات (Gujarat) متمرکز است و پس از آن آندرا پرادش (Andhra Pradesh) و راجستان (Rajasthan). به طور خاص ، مناطق Mehsana ، Banaskantha ، و Saurashtra / Kutch در گجرات و ولسوالی های نالگوندا و Mahboobnagar از آندرا پرادش مناطق اصلی تولید روغن کرچک در هند هستند.

قیمت روغن کرچک صنعتی

بازار روغن کرچک هندی

موفقیت اقتصادی محصولات کرچک در گجرات هند در دهه ۱۹۸۰ و پس از آن می تواند به ترکیب یک برنامه خوب پرورش، یک مدل توسعه خوب همراه با دسترسی به بازارهای ملی و بین المللی توسعه یافته نسبت داده شود. کرچک یکی از قدیمی ترین محصولات زراعی کشت شده است. با این حال ، این تنها به ۰٫۱۵ درصد از روغن نباتی تولید شده در جهان کمک می کند.

قیمت روغن کرچک صنعتی

روغن تولید شده از این محصول برای صنعت شیمیایی ویژه جهانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا این روغن تنها منبع تجاری اسید های چرب هیدروکسیله شده است. حتی اگر روغن کرچک فقط ۰٫۱۵ درصد از تولید جهانی روغن های گیاهی را شامل باشد ، میزان مصرف جهانی این کالای جهانی در طی ۲۵ سال گذشته بیش از ۵۰٪ افزایش یافته است ، از حدود ۴۰۰۰۰۰ تن در سال ۱۹۸۵ به ۶۱۰،۰۰۰ تن در سال ۲۰۱۰ افزایش یافته است. به طور متوسط ، مصرف جهانی روغن کرچک در سراسر جهان با نرخ ۷٫۳۲ هزار تن افزایش یافته است.

قیمت روغن کرچک صنعتی

کاربرد روغن کرچک صنعتی

  1. روان کننده ها
  • مایع هیدرولیک
  • خودرو های سنگین
  • گریس
  • بازدارنده زنگ زدگی
  • روان کننده هواپیما
  • روان کننده موتور جت
  • روان کننده اتوموبیل مسابقه

۲٫ الکترونیک و مخابرات

  • پلیمر برای وسایل الکترونیکی و مخابرات
  • پلی ارتان ها
  • مواد عایق بندی

۳٫ شیمیایی منسوجات

  • مواد تکمیلی پارچه
  • وسایل رنگرزی
  • نایلون، فیبر و رزین های سنتزی
  • رنگدانه ها
  • مواد مرطوب کننده
  • سورفاکتانت ها

۴٫ رنگ، جوهر و افزودنی ها

  • جوهر
  • پلاستیسایزر برای پوشش
  • جلادهنده
  • لاک ها

۵٫ کاغذ

  • کاغذ دیواری
  • افزودنی ضد آب
  • کف زدا

۶٫ غذا

  • سورفاکتانت
  • افزودنی کاهش دهنده سورفاکتانت
  • طعم دهنده ها
  • بسته بندی غذا

۷٫ عطر و لوازم آرایشی

  • امولسیفایر
  • دئودورانت
  • رژ لب
  • تونیک مو
  • انواع شامپو

۸٫ لاستیک و پلاستیک

  • پلیمر ۱۱ (نایلون ۱۱)
  • فیلم پلاستیک
  • چسب
  • عوامل اتصال
  • پلی ال
  • رزین های سنتزی
  • پلاستیسایزر

۹٫ کشاورزی و داروسازی

  • کودهای ارگانیک
  • امولسیفایر
  • اکسپکتورانت
  • کپسول
  • ملین کننده
  • بی حس کننده
  • ضدشوره ها
  • نرم کننده

قیمت روغن کرچک صنعتی

قیمت روغن کرچک صنعتی

قیمت روغن کرچک صنعتی هندی در بازار به دلیل وارداتی بودن آن تحت تاثیر نوسانات ارز قرار می گیرد. لذا درست است که قیمت روغن کرچک صنعتی در بازار بین تمام عرضه کنندگان و تامین کنندگان روغن کرچک تقریبا یکسان است، اما نوسانات ارز به خصوص در شرایط اقتصادی کنونی بسیار بر ناپایداری قیمت تاثیر گذاشته لذا نمیتوان قیمت های مشخص را در سایت اعلام کرد و لازم است در خصوص قیمت روغن کرچک فله و بشکه ای مشتریان و خریداران محترم با واحد فروش تماس گرفته و اطلاعات لازم را کسب نمایند.

 

جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد:
مديريت فروش: مهندس درستکار
راه هاي ارتباطي:
شماره موبايل: 09171263347
پست الکترونيکي: zarnoosheh.co@gmail.com

مطلب پیشنهادی

تولید کننده روغن نارگیل طبیعی

تولید کننده روغن نارگیل طبیعی در ایران

تولید کننده روغن نارگیل طبیعی در ایران که بصورت شرکتی و جدی مشغول به فعالیت …

پاسخی بگذارید

کانال زرنوشه
اینستاگرام سایت زرنوشه