یکشنبه , شهریور ۳۰ ۱۳۹۹
سرخط خبرها
خانه / روغن / قیمت فروش روغن کرچک هندی گرید USP در تهران

قیمت فروش روغن کرچک هندی گرید USP در تهران

قیمت فروش روغن کرچک هندی در انوع گرید ها را از طریق سایت تخصصی در زمینه تامین روغن جویا شوید. روغن کرچک هندی گرید USP یکی از این انواع می باشد که به وفور در بازار تهران نمی باشد ولی نیاز بازار است.

روغن کرچک گرید USP یکی از انواع روغن های کرچک است که در بازار محدود می باشد ولی مورد نیاز بسیاری از صنایع می باشد. شرکت های تولید روغن کرچک در هند انواع گرید ها را مطابق با استاندارد های جهانی که کی از آنها استاندارد دارویی امریکا می باشد تولید کرده و به بازار جهانی عرضه می کنند.

قیمت فروش روغن کرچک هندی

روغن کرچک گرید USP

روغن کرچک گرید دارویی حاصل از اولین فشار وارده بر دانه های کرچک ضمن استخراج می باشد که باعث می شود کیفیت و خواص دارویی آن حفظ شود. روغن کرچک گرید USP بدین معنی می باشد که استانداردهای کیفی آن مطابق با استاندارد های دارویی آمریکا می باشد. این گرید روغن کرچک گریدی می باشد که صنعت دارو در کشور آمریکا از آن استفاده می کند.

قیمت فروش روغن کرچک هندی

ویژگی های روغن کرچک گرید USP

روغن کرجک هندی گرید USP رنگی زرد ملایمی دارد و روغنی شفاف و ویسکوز می باشد.

Properties Specification
M.I.V. ۰٫۲۵% max.
F.F.A. (As Oleic) ۰٫۷۵% max.
Acid Value ۲٫۰ max.
R.I @ 40 deg C ۱٫۴۷۰ – ۱٫۴۸۱
Relative Density @ 30 deg C ۰٫۹۵۷ – ۰٫۹۶۷ gm/ml
Saponification Value ۱۷۷ – ۱۸۵
Unsaponifiable Matter ۰٫۵۰ % Max.
Hydroxyl Value ۱۶۰ – ۱۶۸
Iodine Value ۸۲- ۹۰
Heavy Metal ۰٫۰۰%
Colour in 5.25” Cell ۲۰ Y 2 R Max.
Optical Rotation +۳٫۰° – + ۶٫۰°
Absorption ( 268 – ۲۷۰nm) Max. 1.75 (1% Solution W/V in 96% ehanol)

قیمت فروش روغن کرچک هندی

کاربرد روغن کرچک گرید USP

این ماده به عنوان یک ترکیب موثر در بسیاری صنایع مورد استفاده قرار می گیرد:

  • به عنوان نرم کننده برای کرم ها و لوسیون های دارویی
  •  در روان کننده ها
  • رنگ ها
  • رزین ها
  • گریس ها
  • مواد آرایشی
  • موم ، پارچه
  • چرم
  • پلی اتیلن ها
  • سورفکتانت ها
  • جوهرهای چاپی
  • مواد افزودنی ضد آب
  • امولسیون کننده ها
  • نرم کننده ها
  • رنگدانه ه
  • و غیره … .

قیمت فروش روغن کرچک هندی

روغن کرچک هندی گرید USP

شرکت های متفاوتی در هند می باشند که در زمینه تولید انواع مختلف روغن کرچک مشغول به فعالیت می باشند و تجارت آن در سطح بازار های بین المللی می باشد. لذا مطابق با استاندارد های روز دنیا مثل استانداردهای دارویی آمریکا و انگلیس اکثرا استانداردهای خود را پیش می برند تا تمام کشورها بتوانند در صنایع خود از آنها استفاده کنند. روغن کرچک گرید USP هم یکی از این موارد می باشد که نیاز آن در بازار در صنایع مختلف حس می شود. و استاندارد تولید آن مطابق با استاندارد دارویی امریکا می باشد.

قیمت فروش روغن کرچک هندی

قیمت فروش روغن کرچک هندی

کشور ما نیز نیاز اصلی خود به روغن کرچک را از طریق واردات تامین می کند. بیشترین میزان گرید مصرفی در کشور ما روغن کرچک گرید FSG می باشد. با توجه به نیاز دارویی به روغن کرچک در کشور لذا واردات روغن کرچک گرید USP لازم می باشد اما در سالهای اخیر به دلیل شرایط اقتصادی میزان واردات این نوع روغن کرچک کم شده است. در بازار تهران هم که منبع اصلی شرکت های بازرگانی در این زمینه می باشد این روزها میزان این نوع روغن محدود می باشد و قیمت فروش روغن کرچک هندی هم تحت تاثیر این عوامل بسیار نوسان دارد. قیمت فروش روغن کرچک هندی در بازار تهران و دیگر بازار ها را بصورت آنلاین با ما در تماس باشید تا قیمت روز به اطلاع شما رسانده شود.

جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد:
مديريت فروش: مهندس درستکار
راه هاي ارتباطي:
شماره موبايل: 09171263347
پست الکترونيکي: zarnoosheh.co@gmail.com

مطلب پیشنهادی

تولید کننده روغن نارگیل طبیعی

تولید کننده روغن نارگیل طبیعی در ایران

تولید کننده روغن نارگیل طبیعی در ایران که بصورت شرکتی و جدی مشغول به فعالیت …

پاسخی بگذارید

کانال زرنوشه
اینستاگرام سایت زرنوشه